fbpx

Wie zijn wij

Wij zijn Marit en Wypkje van Online Studiecoaching en willen je graag ondersteunen bij de ontwikkeling van de executieve functies van jouw kind. Dit kan met de studiekit die uit 23 lessen bestaat. Of je kiest eerst voor de starterskit die uit 3 lessen bestaat.  

Wypkje Wijngaarden

Mijn naam is Wypkje Wijngaarden. Ik ben 33 jaar, woon in Berlikum en begon in 2008 met werken in het basisonderwijs. Daarnaast deed ik de master SEN Remedial Teaching omdat ik zo goed mogelijk wilde aansluiten bij kinderen met leerproblemen. In het speciaal basisonderwijs heb ik Marit, mijn businesspartner, leren kennen. We waren toen al de beste samenwerkingsmaatjes en maakten hele schema’s om het onderwijs voor leerlingen zo goed mogelijk te organiseren.

Na een periode als intern begeleider op twee basisscholen werd het tijd voor een nieuwe uitdaging: jongeren. Als educatie begeleider help ik jongeren die vastlopen op school (vaak met autisme en/of angststoornis) weer een perspectief op onderwijs te krijgen. De balans tussen taakgericht werken en ontspanning is hierin voor mij cruciaal.

Ondertussen begonnen Marit en ik Online Studiecoaching. Leren leren bestaat uit het aanleren van studietechnieken, taakgericht werken en het bevorderen van de motivatie. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen dit kan leren!

Weet jouw kind ook niet zo goed waar te beginnen met leerwerk? En kan hij daar wel wat hulp bij gebruiken?