fbpx

De Studiekit

Wil jij dat schoolwerk niet meer zo’n struikelblok is voor jouw kind? Ontdek dan hier waarom de studiekit geschikt is!

Nu voor 197 euro (i.p.v. 297 euro).

Jongeren tussen de 12 en 20 jaar hebben vaak veel moeite met plannen en organiseren, schoolwerk maken, het leren van toetsen en de motivatie op te brengen voor school. Oftewel de ontwikkeling van de executieve functies kan wel wat hulp gebruiken. Om deze ontwikkeling te stimuleren hebben we de studiekit ontwikkeld.

De studiekit is een programma van 12 weken bestaande uit 23 lessen. De lessen zijn voor jouw zoon of dochter online te volgen. Met persoonlijke inloggegevens kunnen de lessen zo geopend worden. Ook zit er een werkboek bij met leuke opdrachten om het geleerde te oefenen en toe te passen. Deze wordt zowel digitaal als geprint toegestuurd.

Het programma van de studiekit ziet er als volgt uit:

 • Les 1 en 2:       motivatie
 • Les 3 en 4:       leeromgeving
 • Les 5 en 6:       agendagebruik
 • Les 7 en 8:       basisbehoeften
 • Les 9 en 10:      plannen
 • Les 11 en 12:     ontspanning
 • Les 13 en 14:     tips voor op school
 • Les 15 en 16:     studietechnieken
 • Les 17 en 18:     lange termijn opdrachten
 • Les 19 en 20:    toetsen leren en maken
 • Les 21 en 22:    het zit tegen…en dan?
 • Les 23:            alle lessen samengevat

Lees hieronder alvast waar een aantal lessen over gaat.

Motivatie

Heeft jouw zoon ook geen motivatie om bezig te gaan met schoolwerk? Stelt hij het ook altijd uit? Dan hebben wij een aantal lessen voor hem die helpen zijn motivatie op te krikken. Wie weet raakt hij nog eens heel gemotiveerd voor school.

Ontspanning

School is vaak best stressvol, maar dat is nu verleden tijd. Gun je jouw dochter ook meer tijd voor leuke dingen? In dit programma leert ze hoe ze schoolwerk slim kan indelen waardoor ze meer tijd overhoudt voor ontspanning. Dat wil toch iedereen?

Planning maken

Dat een planning maken handig is weet (bijna) iedereen, maar hoe doe je dat dan? En hoe kun je jezelf eraan houden? Dat leert jouw zoon/dochter in ons programma. Hij/zij krijgt tips, adviezen en een format om een eigen planning in te maken. 

Toetsen leren

Uren samenvattingen maken vindt niemand prettig! Maar hoe leer je dan een toets het beste? Met onze praktische tips komt jouw zoon/dochter een heel eind en worden toetsen een makkie!

Toetsen leren

Uren samenvattingen maken vindt niemand prettig! Maar hoe leer je dan een toets het beste? Met onze praktische tips komt jouw zoon/dochter een heel eind en worden toetsen een makkie!

Tips voor op school

Krijg handige tips waarmee jouw zoon/dochter zich beter kan concentreren en beter kan opletten in de les. Zo blijft hij/zij goed op de rit met al het schoolwerk!

Studietechnieken

Welke studietechnieken zijn er? En welke gebruik je? Dat leert jouw zoon/dochter in de lessen over studietechnieken. Bovendien krijgen ze handige tips zodat het leren makkelijker wordt!

Agendagebruik

Hoe ziet de agenda van jouw zoon eruit? Overzichtelijk of alles door elkaar? Of gebruikt hij zelfs helemaal geen agenda? In onze lessen leert hij alles over het gebruik van een agenda. We geven veel praktische tips!

Grijp nu je kans want we bieden de studiekit tijdelijk aan voor 197 euro (i.p.v. 297 euro).
JA! Dit wil ik voor mijn kind!